trött.. :)

Lena och Orup poppas ur högtalarna på min dator :) Spotigy är faktiskt himla bra..

Igår var en väldigt trevlig kväll, mycket folk, massa folk man inte kände igen, och vi var 24*3 plus några till.. orkar inte riktgit räkna idag.. Trevligt iaf, och ja och min vän som ja har äntligen börjat få upp kontakten me igen dansa och prata som vanligt igen, som om de var igår vi syntes sist, var så himla trevigt.. Blev väl lite oense me min sambo, men om samma sak som vanligt.. mina blå vänner.. :P Men vi stanna till halv ett tror ja och sen när vi kom hem hade vi himla trevligt oxå, lite make up.. :D Var iaf en helbra kväll, och har väl aldrig fått så mycket komplimanger för ett par skor.. :D Ja vet, de är sjukt snygga, och ja har inte ont i fötterna idag, så de är bra betyg, me like massor!!

Idag är ja rastlös och vill göra nått, så har väl plockat lite hemma, men de kommer lixsom ingen vart.. Ja gjorde dundermisstaget och sova middag vi halv tio.. sen var ja aptrött.. Ja som var uppe och sjöng i köket imorse halv nio och gjorde rabarberkräm, Ja ska måla hela världen lilla mamma..

Vädret är ju väldigt opålitligt oxå, men när solen skiner är de äntligen varmt och skönt ute.. men så kommer regnet lite hur som helst, så de är inte nån ordning alls..

Borde åka och inhandla massa mat faktiskt idag, men än så länge vet ja inte om ja är kapabel och köra bil.. visst köra kan ja ju, men sen då.. vet inte va farbror blå säger.. och skulle vilja gå till gropen idag, men ja vet inte känns som om vi blir hemma.. Ja känner nog inte riktigt att ja orkar de heller.. bara äta sjukt god mat känner ja.. och ja sen får vi väl se va som händer..

Just nu känner ja att kroppen skulle behöva en rejäl omgång massage.. men men.. de är väl spriten som går ur :) förstår inte att ja drack mintuu igår.. de har ja inte druckit sen ja och min gamla vän var till finland och tillbaka.. och vi drack en flaska hon och jag på förfesten, och sen gick ja hem till insjön som ja då bodde i.. Tror de var den gången.. men kul hade vi eller :)

Sitter starkt och funderar på när skattepengarna tänkte dyka upp.. tycker att de skulle passa bra om de kom nu.. men ja får väl vänta någon vecka till tror ja tyvärr..

Nästahelg är ja helt ledig, så vi får se va vi hittar på för skoj då..

Nej nu ska ja ta tag i fritöserna så ja har lite mer plats i köket :)

Mia.

ps, tack för igår :)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Kul att du hade trevligt.. Mintu är FARLIGT.. haha kram

2009-05-23 @ 17:44:45
URL: http://rebekkaz.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Tack själv=) Sjukt nice kväll!!! Kramar

2009-05-24 @ 15:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0