Hemma igen..

Har äntligen sovit ut.. :) efter en kryssning och två eller tre dåliga sovnätter så har ja sovit ut, så skönt :) Har precis ätit frukost och förutom musiken ja spelar är de helt tyst i huset.. Grabbarna är ute och går, så ena kan somna.. Tror ja behövde en lugn förmiddag oxå.. Kryssningen var jättetrevlig, och de är ett skönt gäng, så de var roligt :) Blev lite sprit, var längesen ja drack sprit tror ja.. och massa gitarr, lite karaoke och dans, var en lyckad resa, alla var trött på jobbet igår, då vi kom hem sent på torsdagen.. Men tackar att ja fick följa iaf :)

När ja kom hem var de städat och fint, då de hade vart besök här iome att lillkillen fyllde tre.. så hans mamma och co var här och fika..  Kändes ganska lättat att ja inte var här, fast ja hade ju oxå velat fira honom.. Ibland önska ja bara att vi bodde jättelångt ifrån henne, men men antar att för hans del så är de ju bra.. Hur som helst så var de jättefint härhemma, och städat och skönt och komma hem, kändes som ja vart borta i en evighet.. Så nu är allt precis som vanligt igen när ja vart borta en sväng.. Tyckte inte om att vara borta så länge (1 dygn) men de ska väl vara nyttigt har ja hört, lika bra att ja vänjer mig antar ja då herrn ska ut på massa saker i sommar..

Fick lönebeskedet i torsdags, då de var lön igår, positivt att ha pengar igen :) och ja har lyckats skrapa ihop 6 hela semesterdagar me betalt! :) Ja är toknöjd, nu har ja ett riktigt jobb, eller fel ordval, ja har ett seriöst jobb helt enkelt :) Och ja trivs hur bra som helst, de är så roliga och sköna människor så man kan inte göra annat, en salig blandning helt enkelt.. :)

Har säkert en miljon me funderingar och tankar och så mycket som ja skulle vilja skriva om, men ja orkar helt enkelt inte.. Jag bara hoppas på att de ska bli bättre..

Tackar min vän för stöd och råd och att hon lyssna häromdagen då ja var och hälsa på henne, ibland så tackar man sina vänner alldeles för sällan och visar inte att man finns där.. Men jag är glad att ja har mina vänner..

Sitter och lyssnar på Taylor Swift med Lovestory, just nu skulle den låten kunna spelas om och om igen..

Ska jobba eftermiddag idag, känns lite surt, då de känns som om hela dagen försvinner, men och andra sidan skulle vi väl inte ha gjort nå speciellt idag heller, och nästa helg är ja ju ledig på lördagen..

Har suttit och kollat upp biljetter till B.S, och jäklarns va dyra de var.. billigaste går på 695 kronor.. så vi får se hur de blir me den saken...

Hemma igen och ja hoppas bara på att de blir bättre..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0