This is the life...

Ja, var ett tag sen man skrev, har väl hänt en hel del sen sist.. men egentligen inge väsentligt.. Kan erkänna att de varit lite upp o ner sen de inte blev nått me de där huset, och de inte är hundra alla gånger, men de kan inte bara vara bra heller.. men ja hoppas att de vänder snart, så allt blir som förr :) och bättre, om nu de går.. :P :)

Sover hemma i helgen, han är på hockey på Åland och har säkert superkul :) synd att man aldrig kan följa me, men vi kanske behöver lite tid ifrån varann för o inse, hur mycke vi betyder för varann oxå..

Jaha, ja har väl antagligen en massa skvaller om allt möjligt, men känner att de inte är så väsentligt, och att ja orkar inte riktigt skvallra en massa heller..

Träffade L häromdagen utanför hemköp, nu vet ja iaf att hon lever :) de var ett tag sen man såg henne, men nu vet ja de iaf.. ibland undrar man ju var folk tar vägen under sommaren, de bara försvinner.. men men..

Kommer få ett nytt schema nu i höst, där ja är ledig var tredje lördag, vilket betyder att ja kommer kunna umgås mer normalt me mina vänner igen, och kunna göra nått me karl.. de ser ja fram emot, men när ja fråga när de började gälla så är de inte förns vi har fått ordning på stället.. så suck kan ju ta ett tag.. vi får se..

Lite orolig föra att ja kommer ha lite lite jobb i höst, men ja antar att de löser väl sig oxå.. bor nu 90 procent av min tid o mitt andra hem, och de kostar ju lite i bensin o pendla, tur iaf att han köpte en bil som ja kan använda, fast synd om han iome att han aldrig får använda den, puss älskling :)
Får se om man kan hitta ett andra jobb, bara en eller två dagar i veckan, skulle behöva dryga ut ekonomin..

Pratade me R häromdagen, förlåt mig men vilken gris hon är ;) 7 till 16 jobb har hon lyckats hitta på sommarland.. :) bra jobbat tjejen, avundsjuk på dig faktiskt :) dessutom ledig alla helger.. suck.. ja vill oxå..

Tittade på kryssningar i okt, men de blir lite mycke pengar på engång, så ja vet inte om ja har råd, de vore nice, men samtidigt så måste ja kunna leva oxå, och just nu har de blivit extra utgifter på mat och bensin, så ja vet inte hur ja ska göra för o spara på bästa sätt.. kanske får börja bo hemma igen, så att de inte kostar så mycket i bensin, men samtidigt så vill ja inte de heller.. ja vill ju sova me dig och umgås me dig när ja kan, så de får kosta helt enkelt.. :) allt för dig, de vet du :)

Allt löser sig iaf, och ja är glad att ja har dig, även om de är upp och ner ibland, men de är då man inser hur bra man egentligen har de när man har de bra, älskar dig

Nej, nog me dravel, fast o andra sidan, är de ju min blogg, så ja får ju faktiskt skriva va ja vill :P :)

O de blivande gifta paret har iaf sagt ja till varann, så ni vet..

Ja, de är nog sängen som gäller för min del nu tror ja..

Ska bli bättre på o uppdatera, men ibland orkar man inte riktigt me bara..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0