Längtar efter dig!

Jaha, avslutat ytterligare ett arb.pass fast, :) nu slutar ja två ist för tre.. så man kan fortfarande vara människa hela helgen! :) nice..

Funderade idag, darlingen är borta, har hunnit snurrat massa tankar, men denna gång är ja inte nervös, känns bra på ett sätt faktiskt.. men ja litar ju på honom så de är väl bara bra, sen att han är där me den onde gör faktiskt att man kan känna sig lite lugnare.. :) men darling, kom hem nu, nu har du varit borta för länge tycker ja och ja längtar efter dig vill bara hålla om dig och krama dig, saknar massor, älskar dig :) men de vet du redan.

Klart man funderar när man är ifrån varandra, men ja kommer bara fram till massa bra saker, och de känns så skönt när man vet att de är de här man vill me sitt liv, och att ja faktiskt hitta en supertoppen kille :) du är bäst.. för första gången på länge var ja på superbra humör under hela mitt arb.pass, vilket inte har hänt på de senaste halvåret, ja är rätt less på fulla människor, men de är tack vare dig att ja var så himla glad, att ha dig i mina tankar får mig o må så himla bra, så se så kom hem nu.. :)

Massa kärleksförklaringar tror ja, men de gör inget.. :)

Skulle ju apropå nå helt annat sökt jobb på CO i Falun, men fick reda på idag att ansökningarna skulle redan vart inne.. så antar att ja missa min chans.. suck.. men men de kommer fler tilfällen, och just nu vet ja inte riktigt va ja vill göra heller så..

Va man ser mycket när man jobbar som man gör.. man lägger märke till mycket, de är då iaf helt klart att otrohet står som 1 på topplistan över saker man gör i år, fy hemska tanke, men tyvärr så verkar de vara modeflugan i år.. såg de senast idag.. suck..

Träffa M i onsdags, var längesen.. hon uppdaterar mig om saker som händer i huset, och vilka som flyttar o inte gör de osv.. känns skönt o bli lite uppdaterad ibland.. :P o vi bestämde att fika iaf en gång i veckan, och de låter som en toppenidé.. nån annan som ja inte sett på år o dagar är E.. som är på semester nu i huddik :) de var allt för längesen, så länge sen så ja bakade negerbollar nu i tisdags.. och ja kör fortfarande me att de ska vara lika runda, bara så du vet.. :P men ja tänkte på dig iaf, för de var nått vi gjorde ett bra tag :) gamla tider :) men men de är väl så ibland att de blir så... saknar dig tjejen iaf, du är väldigt mycket i mitt liv, hoppas allt går bra därborta iaf och att du har trevligt, de vet ja att du förtjänar :)

Ska träffa R imorn.. fika lite och kackla massor antar ja, för de är både hon o ja himla bra på..

Känns lite synd att man inte ser sina vänner så ofta, men ja antar att de blir så när man blir hmm.. vuxen.. hmm.. nej de är ja nog inte än.. ;P

Nejhej, ska man sova lite så man kan göra nån nytta imorn.. och så de blir söndag fortare :)

Nej..

Mia.

"And you are everything i need"
Another shape of my heart - Lisa Miskovsky


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0