Mörkt ensamt och saknar massor!

Ja har de ensamt och mörkt här, är jättemörkrädd så ja tycker de är jättejobbigt och vara ensam hemma på kvällen, speciellt då vårt hus ligger mit i skogen fast ändå inte.. Som ja skulle sagt på FB, Ogillaknapp tack! De är inte alls roligt, och ja lär väl ner i källaren och hämta tvätten och hänga den innan ja går och lägger mig som ja för övrigt skulle gjort för snart en timme sen, men svårt när man kommer hem från jobbet tio.. inte riktigt någon koll på hur ja skulle löst de..

Sitter och lyssnar på Rhiannas nya låt, grymt bra säger ja bara! Russian Roulett tror ja den heter, Rekomenderar starkt! En annan grym nyhet är Marabou Premium dark med Passionsfrukt! Vilken smak, vilken underbart god choklad! Den kommer de frossas i massor, den smälter i munnen och är så sjukt god! Prova!

Min karl är på Kryssning me Färjan, känns inte helt ok, men efter ett sms om att de är PRO.möte där, så känns de mycket bättre :) Vilket ja hoppas att de är oxå så han inte bara säger så för o lugna mig, men o andra sidan så tror ja han har himla roligt iaf, de där två kan de där me o parta ihop, så de tvivlar ja inte en sekund över, och me hans vän vet man aldrig va som händer.. Men ja saknar, och grät floder när han åkte, alltid lika jobbigt! Men längtar iaf och imorn så kommer han ju hem igen, så ja får väl se han en sväng innan han beger sig till Sundsvall för Party och Hockey.. Men hoppas verkligen att han stannar hemma!

Nej lär verkligen sätta fart nu om ja ska orka mig upp ur sängen imorn, för ja har lite och göra så ja hoppas att ja kan komma i säng senast kvart över elva, men då lär ja sätta in raketerna.. Imorn är de dubbeljobb som väntar.. Först affärren och sen Hockeyn.. men men de är pengar och de behöver ja massor av..

Så vakten hoppas du är nöjd nu när du har lite mer och läsa iaf :) Även om de är massa dravel.. Syns imorn :)

Mia.


Kommentarer
Postat av: Vakten

Gillar jättemycket. Vad skulle jag göra utan din blogg :)

2009-10-22 @ 23:36:18
Postat av: rebecca

vad skulle vi göra utan våra kära vakt!.?

2009-10-23 @ 13:50:05
URL: http://rebekkaz.blogspot.com
Postat av: Vakten

Ni skulle inte klara er en hel match ens en gång :)

2009-10-26 @ 20:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0