jobb ikväll..

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobb.. som de ser ut nu så är de kvällspass och två dagar ledigt, men de är ju som de ser ut just nu, har lite sjukdomar på jobbet så vi får se helt enkelt.. Skulle inte skada om ja kunde få en dag till eller två.. Då ja är sjukt beroende av de där j**la pengarna just nu.. Men november ser ut att komma en rätt bra lön får vi hoppas iaf, så då kanske man kan ligga lite på plus igen.. men mycket som kan hända fram tills dess...

Är ja ledig imorn ska ja kanske ha sonen hela dagen då de tydligen håller på och flyttar på dagis, ingen koll alls men de är inte så konstigt heller... Iaf så skulle de vara trevligt då vi ibland behöver lite mer kvalitetstid tillsammans, hur ska man annars kunna bli en familj ordentligt? Men beror ju på om ja jobbar eller inte, till 80 procent är ja ledig iaf.. så är de så ska de bli trevligt, frågan är bara va vi hittar på isof.. hmm.. :) Lektant Mia måste tänka lite.. :)

Ja får helt enkelt ta tag i den där j**la garderoben en annan dag.. är ju så himla lätt och skjuta upp saker.. :P Precis som dammsugningen här hemma.. enkelt va.. bara blunda och gå vidare.. haha.. En annan dag..

Nej..

Mia.

I crosed all the lines and I broke all rules, but baby i broked them all for you..
And even when i was flat broke, you made me feel like a million buks you do I was made for you..

The Story - Brandi Carlile


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0