Cleaning out my closet..

Dagen har gått fint och efter att ha vart lektant i princip hela dagen så jag är helt slut, förstår inte var all energi kommer ifrån :P Nu äter ja egengjord sockerkaka, som är så himla god, beröm till mig själv, ja tycker att den är helt underbart god, och bara min! :) Mammas recept och jätteenkelt.. Till de dricker ja de där himla goda thet, som ja lyckats inse att de är rättvisemärkt.. Så samtidigt som ja sitter och gör av me massa energi, eller el till datorn och internet, så kombinerar ja de me rättvisemärkt The, bra jobbat av mig :P :)

Ska ta och titta lite på Arga Snickaren.. Så skönt och se hur andra har de, precis som när man tittar på lyxfällan, en annans misär är någon annas glädje eller hur är de nu då?

Min kära arbetskamrat som förövrigt är bäst, jämt! lite kär är ja i henne :) haha.. Skickade mig iaf ett sms idag och gjorde min dag, då de visa sig att ja fått fyra(!) pass nästa vecka grattis till mig! och tack för att du gjorde min dag, inte för att du läser här va ja vet, men ändå :)

Imorn ska ja försöka dra fram snabeldraken och kanske moppa golvet lite.. Idag har ja faktiskt städat ur garderoben, bra jobbat av mig, fins en avdelning kvar och de är nylonstrumporna och leggingsen.. Men de tar ja en dag då ja orkar prova.. Har kastat en hel del så nu tycker man att de borde få plats mer saker.. BORDE.. Men icke.. den är fortfarande full typ.. Sen ska ja ta mig in till Leksand och träffa min vän som ja inte sett på en miljon dagar känns de som, så de blir nice :) Om ja fortfarande är ledig vill säga..

Nej tillbaka till TVn och thet sockerkaka och bara va.. De borde ni oxå göra och inte sitta här och läsa.. ;P

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0