so just pull the trigger..

Sitter och äter just nu världens godaste choklad, i samma klass som den ja fick från belgien en gång när ja gick i gymnasiet, som var den lätt godaste chokladen ja nånsin ätit, de sjuka är att ja fortfarande kan komma ihåg hur den smakade.. :) Den här är så sjukt god, visst den kostar 28 kronor för 150 g vilket ger ett kilopris på ungefär 187 kronor, men de är de faktiskt värt, kommer unna mig den här massor.. Marabou Premium PassonFruit! Mums.. ett bara måste! Dricker även ett himla gott the som är rättvisemärkt, som ja just nu iinte kan komma på va de heter, men samma märke som Himlagott.. Denna med rabarbersmak och nått mer.. Mycket bra till en tråkig söndagskväll.. Provade i veckan glögg med smak av lingon, vilket var jättegod tills man kände smaken av lingon, vilket ja tycker är äckligt så den får ett ok betyg..

Sitter och lyssnar på Rihannas låt, den går om och om igen, i en deppig situation är den väldigt bra faktiskt, men då ja inte lärt mig hur man lägger upp länkar eller postar videosar så får ni söka på youtube helt enkelt, då den heter Russian Roulette, Rihannas bästa hittills.. Önska att ja hade en sladd så ja kunde köra den via dvdn och bara spela högsta volym.. men vet inte var sladden är.. så de blir högsta på datorn ist..

Frdeag som kommer ska ja jobba på Ladys Night.. Kan inte förstå hysterin över de där, men de är ju pegnar och eftersom ja inte har något som helst utbyte av att gå och se de så kan ja helt enkelt jobba då.. Prata me mamma idag hon ringde och var lite orolig så som mammor kan vara, men de är ingen fara.. Ja lovar..

Just nu me tända ljus och bara tar de lugnt försöker och inte tänka på verkligheten då den kommer onekligen slående ikapp en ibland.. bara är.. Tittar lite på Gossip Girl, och de är slående hur ja ibland känner mig som Serena..

Ibland är de tufft att jobba i motvind och uppförsbacke, men när man nått dit då måste de vända och de kommer rulla himla lätt i nerförsbacken och i medvind..

Mia.


Take a breath take it deep calm yourself he says to me. If you play you play for key..
Take the gun and count to three. Im sweating now, moving slow no time to think, my turn to go..
 
And you can see my heart beating, you can see it trough my cheast, said im terrified but im not leaving, know i most pass this test, so just pull the trigger..

Say a prayer to yourself, he says close your eyes sometimes it helps..
Then a key a scary thought that he is here, means his never lost..
 
You can see my heart beating, no you can see trough my cheast, that im terrified but im not leaving, know that i most pass this test. 
So just pull the trigger as my life flashes before my eyes i wondering will i ever see another sunrise, so many wont get the chanse to say goodbye, but its to late to think of the value of my life and you can see my heart beating, you can see it trough my cheast, said im terrified but im not leaving..
 

Rihanna- Russian Roulette


Kommentarer
Postat av: Vakten

Jag kommer oxå och jobbar på fredag :)

2009-10-26 @ 20:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0