all you need is love..

Idag har känts otroligt mycket bättre.. verkligen, så skönt och kunna släppa oroan och kunna njuta lite av dagen.. Skönt verkligen.. Ja har dessutom hunnit dammsugit gått igenom garderoben lite, fixat lite och bara varit, sett sista Johan Falk, bara två kvar, men de har inte kommit ut än.. Var till Falun en sväng och fixa en grej, som blev himla bra iaf, väldigt nöjd :) O nej ja vet, inte va som var tänkte just nu, men mycket bra säger ja bara :) Lagade lite mat me kyckling nytt recept som ja fick me MerSmak idag via COOP, blev bra måste ja eerkänna och de fick beröm av min sambo.. Tänt en massa ljus och bara myst druckit lite the och bara varit lite oxå, ska snart se Greys sen i onsdags, som ja inte förstår varför ja inte såg då, eller har ja sett de och bara är dåsig i huvudet?? Är fyra minuter kvar av fotbollen som herrn vill se, trots att han sover, men de får väl rulla tills de är klart iaf då..

De känns så himla positivt att känna sig lite positiv för stunden iaf, och kunna njuta lite av här och nu, och inse att de kommer lösa sig, men ibland tar de lite längre tid än andra gånger.. De kommer fortfarande vara lite efter, men faktiskt bara en liten del.. så de är ju skönt iaf..

Har återfått hoppet lite och hoppas att de håller i sig längre än tills imorn, för de vore så himla skönt om de bara var så och stenen från hjärtat kunde lätta lite grann, bara lite..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0