Lady´s Night..

Idag blir de och jobba på Lady´s Night.. Vet inte varför de är sån himla hysteri över de här men.. är faktiskt inte ett dugg intresserad, men pengar är alltid välkomna! Har så mycket planer nu över vintern så de behövs.. eller hur var de nu då.. :P Min sambo berättade att de kommer folk hit idag och att de ska se antar ja var hockey men ändå, vill oxå vara hemma med honom och ha Fredagsmys! Var så himla längesen.. och vi skulle behöva ha en myskväll.. suck.. en annan gång då.. Måste försöka och planera och göra nått ihop snart, var alldeles för längesen och vi behöver unna oss något tillsammans..

Kunde säkert ha jobbat igår om ja ringt och fråga.. men äsch får massa timmar idag.. och ja.. Imorn ska ja se hur schemat ser ut för nästa vecka.. De enda positiva me att de blir vinter är att timmarna ökar drastiskt och de är bra, för man vill inte vara ledig hur mycket som helst, varje år så vet man att september och halva oktober är rätt lugn, men iome att man inte haft någon semester så gör de inget för då ser man de som lite semester.. MEN :) nästa år så har ja minst 20 dagar BETALD(!) semester, de känns j**vligt bra! :) Då tänker ja ha semester utan dåligt samvete och bara njuta, nästa år kommer bli ett skitbra år helt enkelt, hoppas ja på iaf..

Hade en fundering igår som ja ventilera me min sambo, och ja hoppas faktiskt att de blir så, då ja tycker att de borde bli bättre snart, och att allt bara ska vara bra, men vi får se hur de blir.. allt kan hända.. De är långt till nästa år.. :)

Börjar fundera lite smått på över hur julen kommer och se ut och nyår.. De lustiga är att ja inte har någon som helst aning alls.. Och när man har ett litet (ganska stort) kontrollbehov över hur sitt liv ser ut så ger de mig ganska smått panik, då ja inte vet alls, vi har inte hunnit pratat nått om jul, de har inte riktigt varit rätt tillfälle för de om man säger så.. Så de är fortfarande ett stort Frågetecken.. jättestort.. Men som allt annat så löser de sig (hoppas jag).. Vi är ju ändå två personer i år som ska bestämma hur de ska se ut, och båda med väldigt starka viljor.. Tror ja ändå har en liten aning om hur de kommer och se ut.. men vi får väl se, ja kan ha jättefel i min teori oxå.. :P

Borde ligga och toksova nu då ja ska jobba ikväll, börjar två och inte den blekaste aning om hur länge ja ska jobba.. har räknat på minst åtta timmar, då borde ja sluta tio.. men tveksamt tror ja, men man vet aldrig..


Hade nyheterna på i bakgrunden men tycker de är så tragiskt och titta på så stängde av och kör bara musik, synd att ja inte kan koppla de till dvdn.. Eller ja kanske kan, men har ingen kabel just nu.. Vet inte var den är, men de är inte så konstigt heller..

Idag ska ja till och ringa min mamma tror ja.. behöver byta några ord me henne, ibland tycker ja de är synd att vi bor så lågnt borta från dem, eller tvärtom eller hur de var, men ganska skönt, för ja skulle nog inte tycka likadant om vi bodde på samma ställe.. då är de bättre och ha dem lite längre bort så när man verkligen hälsar på så hälsar man på.. ja ni fattar.. :) Men ja tycker de är synd sen om de skulle vara så att vi någon gång skaffa barn, som just nu ser ut att vara om sådär hundra år men ändå, så är de synd att de kommer missa så mycket, inte för att ja skulle vilja att de var här varje dag, men ja vet ju hur ja har de me mina kusiner som bor i Göteborg som ja träffar en gång kanske varannat år.. De har ju ingen aning om vem ja är.. Men de är ju sådär hundra år dit så ja behöver inte tänka på de nu, de finns så mycket annat i mitt huvud som snurrar, så känns dumt och lägga massa energi på nått som kommer hända sen, kanske..

Skulle kunna göra typ en miljard me saker nu, då ja är vaken så himla tidigt, men ja tänker lägga mig på soffan och sova en stund efter att ja druckit mitt the, känns som en bra plan.. Antar att imorn när ja behöver lite sovmorgon kommer ja oxå att gå upp tidigt.. Ska bli en spännande kväll idag och titta på alla hysteriska tanter eller ja damer då och förundras över varför de inte går ut oftare så kanske de inte skulle dricka så himla mycket och kanske skulle kunna bete sig som vuxna, de säger att vi "ungdomar" är fulla, men ja vet vilken klass som slår oss unga.. Exakt alla dessa som ska på Lady´s Night idag och dregla över för dem Toyboys.. Haha, grattis säger ja bara..

Oh en sak till bara... skulle vilja åka till IKEA för en riktig shopping och shoppa lite i köpcentret.. De skulle ja känna mig lycklig över för en stund..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0