Fringe säsongsavslutning!

Jag har jordens beslutsångest, på riktigt.. de är två saker som händer på samma dag, och ja vet inte va ja ska välja.. Som tur är de inte förns 4 dec, men ändåock, biljetterna bör bokas mycket snart, och ja vet inte alls.. Usch, ja vet att de hela kommer sluta i panikångest tillslut ist.. suck.. men men får tänka lite till antar ja..

Sitter och väntar på Fringe, de är såsongsavslutning och stora frågan är var tog Walter vägen?? Men kommer längta tills de börjar igen, ungefär i december skulle ja tippa på.. suck.. vill ha hela serien på engång, så sjukt bra! Rekomenderar!

Lägger till den på listan me ICAs juice.. :)

Ja vill verkligen åka till Paris i höst, men tror inte att de blir nått av, men ja hoppas fortfarande och ska se hur de ser ut när ja betalat allt denna månad om de finns möjlighet att lägga unden, fast de måste ja väl ändå då de börjar sina lite på jobbfronten... ett tag iaf..  vi får se helt enkelt hur de blir framöver.. Men en sak är iaf säker, ja trivs väldigt bra på mitt arbete, och hoppas verkligen att ja kan jobba endel i höst.. :) Trivs som fisken i vattnet!

Nej, massa dravel, ska vika lite tvätt innan Fringe!

Märks att hösten är på ingång nu..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0