Sommardäck nästa..

Blev extremt sen lunch idag, har varit hungrig sen tio, men soffan såg så himla skön ut så blev en powernap på en timme..  Lite piggare inte mycket klokare kan ja säga, men eftersom jag sover så himla dåligt på nätterna nu så var de väl lika bra och ta igen lite sömn.. Makaroner och korv till lunch inte roligt, men helt ok faktiskt och snabbt så de fick bli lite intag av de helt enkelt.. Vet inte om ajg känner mig nå mer positiv sen förra inlägget men men..

Snart ska jag dessutom åka och hämta de där sommardäcken får se om jag har beställt rätt, men törs jag verkligen ha dem i bilen tills de är dags och byta de är frågan, men jag vill inte släpa de tre trappor upp heller.. där någonstans gick min gräns känner jag.. :) Räcker med tvättmaskinen tre trappor, oh fy.. Men de kanske bara är jag som är nojig de kan säkert vara i bilen så länge? eller?

Jag har verkligen inte orkat göra något alls idag, tömt soporna och hält upp diskvatten, men där någonstans står jag oxå, tagit upp kyckling till kvällen men de är nog oxå allt..

Är de någon som kan berätta för mig hur bofinken låter? :) Vill veta om jag har rätt eller fel i mitt läte.. :) Hmm nu har jag youtubeat och de är inte en bofink, men kan faktiskt inte hitta på va de är för fågel..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0