tvkväll..

Blev och sitta hemma själv idag då karln drog iväg på hockey, men är ju inte direkt förvånad över att han åkte och titta på hockey.. :) Fundrar på om ja ska värma mig en kopp glögg då ja är lite fryssen och gå ner i källaren och hämta någon bulla från frysen då ja är toksugen på nått sött, men vi har inget hemma.. Efter att ha ätit en sjukt god middag (cocos och röd curry är underskattat) så blev ja plötsligt sjukt sugen på nått sött.. men har ju iofs en bit choklad här hemma så de kan ju oxå duga.. ibland får man vara för lat för att springa en trappa ner..

Var till blge idag och skulle shoppa lite, men me snabb huvudräkning så insåg ja att de blir inte så himla mycket shopping.. Men köpte lite saker iaf och införskaffade en liten födelsedagspresent åt min vän som fyller på torsdag.. Men bättre en liten present än ingen alls..

Mycket som kommer framöver.. Inflyttningsfest, Lars Winnerbäck och julfest i sthlm.. tre roliga helger och se framemot, och sen ska ja klämma in och åka och säga grattis till min far som fyller år snart.. Men de är bra, ja behöver positiva saker och tänka på, de här är jobbigt, men de har faktiskt gått över till att inse att de kommer förhoppningsvis bli jättebra, men ja gråter ju naturligtvis fortfarande ibland då de är väldigt jobbigt och de tar på krafterna.. Har visat min karl idag var de är och fick sjukt ont i magen och mådde dåligt och ville kräkas så då kommer ja definitivt kräkas.. Men men.. de måste bli bra.. de bara måste de.. Har iaf en stöttande sambo i de här och är glad att han för de så positivt.. GULD värt!

Negerbollar kanske.. hmm..

Ska kika lite på IKEA.se och titta om de finns några nya kökstolar som skulle passa in..

Lite tvkväll ikväll och jobba imorn så får vi se hur torsdagen blir..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0