Packat..

Roligt när man börjar känna sig stressad över att man ska åka när man vet att de är 45 minuter kvar och man faktiskt är klar.. Har packat ner presenter, kläder skor och extra byxor utifall, plattången är med, likaså p-pillren, jag har diskat dammsugat, noppat ögonbryn rakat benen målat naglarna vattnat blommorna och ätit lunch, kan inte förstå varför ja då känner mig stressad.. :P Men antar att de är för att ja vill åka nu, och ja inte vet ja.. funderar på och gå ner me resväskan och ställa den i bilen, så de är klart, så de är bara och låsa dörren sen..

Har styrt upp allt med hennes x så att sonen kommer upp oxå och pratat med hon som ska åka med, och vart vi ska träffas, och allt är lixom klart.. De enda som behövs är att tanka  en skätt bensin men de gör ja innan ja hämtar sonen..

Har tagit kameran, och har förhoppningsvis batterier annars får de bli mobilen.. ja allt är verkligen klart.. Så då återstår nog egentligen bara ett ha så trevligt på semester och njut av att vara ledig! :D Jag lovar de ska ja.. Lite musik på dehär så är de fit for fight sen..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0