Blommor och ja..

Houston we have a problem..

I den underbara världen där alla rosa moln är rosa och allt är frid och fröjd, där äe de bara fint... Men i min värld just nu är allt lite upp och ner och bak och fram..

Jag vill egentligen inte gå in på några detaljer, men om vi säger såhär att just nu har alla blommor fått sig en liten törn och mår väldigt dåligt av ljuset av all sol, och vad man än gör så är de lessna.. Även om man pratar med dem och talar om för dem att solen inte är så farlig, att allt kommer bli bra och att allt inte alls är deras fel, och att de är ju lika mycket mitt fel som inte flyttat de från fönstret för att må bättre helt enkelt.. Att jag har ställt till de för dem och att jag kan inte göra så mycket mer, men jag vill inte säga att någon blomma är sämre än den andra för de, för att man är alltid två om saken eller.. Ja man kanske inte kommer fram till samma sak, men man försöker, och när man har vattnat för mycket så kan de lätt bli lite fel, och hitta tillbaka till den rätta balansen.. Och även om blomman trivs så blir de ibland så att man måste ta bort den, för att man har plockat bort så många blad att de bara finns stommen kvar, och att man vill att den ska må bättre någon annan stans, för att man själv har dåligt samvete för att man lyckades att få den så må så himla dåligt helt enkelt.. Att de var de man själv gjorde som var fel, eller att man helt enkelt inte tycker att de ska vara lika mycket eller lika lite vatten som den själv tycker.. Att man bara vill att blomman och en själv ska må bra, för att inse att ja..

Ja ja vet de handlar ju självklart inte om blommor som ni säkert förstått, men de blir så svårt och skriva något på något annat sätt.. Men hur de än är, så ska du inte känna dig som en dålig människa för de är du inte, och du vet att du kan få mig och må bra på alla sätt, men de är ju något som inte springer ända till mål.. Ibland är de inte lätt, och ibland är de inte lätt att veta hur man ska göra, men någonstans så måste man inse när enough is enough och att man faktiskt inte orkar längre, hur mycket de än borde funka, och hur mycket man än tror de så ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig helt enkelt..

De är jobbigt och de är svårt, men man måste ändå försöka inse och förstå någonstans att de inte funkar som de är, och att man inte blir lycklig av de helt enkelt.. Även hur mycket man än skulle vilja.. De är inte lätt när de är svårt helt enkelt.. Och ibland måste man försöka laga hålet som är trasigt på ett sådant sätt som man inte tänkt från början.. Och man måste alltid försöka se till sitt eget bästa, de man tror att man i slutändan kommer att må bäst av, även om de inte alltid är de lättaste, eller de som kanske känns som de mest logiska.. Men ibland blir de som sagt inte riktigt som man tänkt sig..

De är skitsvårt och veta helt enkelt, och att man får någon annan att må så himla dålig de är inte heller så lätt.. Och man bara önska att allting var enkelt, men de är ju tyvärr inte enkelt alla gånger, och de är väl de som kallas livet antar jag..

Ska ta den där jämförelsen om förhållande och droger, men de får bli en annan dag helt enkelt..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0